The Jolly Singers

Een gezellig koor!

Wie zijn wij

In 2020 wilden wij vieren dat wij 35 jaar bestaan!

Het koor is opgericht in oktober 1985 door een aantal ouders van kinderen uit de Kardinaal Alfrink school. Er werd een piano neergezet en een leerkracht speelde gitaar.

Het koor is in de loop der jaren gegroeid, en heeft regelmatig optredens verzorgd in verzorgingshuizen, voor diverse verenigingen en ter ere van speciale gelegenheden, zoals het Bevrijdingsfestival op 5 mei.

The Jolly Singers deden mee aan Wagenings Gras; het Beste van Wageningen en optredens met andere koren, en organiseerden zelf meerdere korentreffens.

Het lustrumjaar 2010 was een feestelijk jaar, met gezellige activiteiten en een optreden voor 600 familieleden, buren en vrienden, samen met het Volkschor uit de Duitse partnergemeente Mörfelden-Walldorf .

In 2005  begon het koor met het organiseren van het succesvolle jaarlijks weerkerende (Kerst-)korenfestival in de openlucht “Kaarslicht in Bevrijdingsstad”. Dit lijkt helaas in 2019 te zijn gestopt.

Het lustrumjaar 2020 had een mooi jaar moeten worden. Helaas veranderde alles door de Corona pandemie.

Hoewel plezier in het zingen bij ons voorop staat, en optredens niet het hoofddoel zijn, streven wij wel naar een niveau dat nodig is om lokaal te kunnen optreden.

The Jolly Singers is een ideaal koor om uit te proberen wat je passie is om te zingen. En dan vele jaren te blijven !
Een keer kijken of meezingen? Meld je komst via het contactformulier op deze site. Wij laten dan direct iets horen.
 
Contributie: € 12,00 per maand per 1 maart 2015 (ook in 2023)
Banknummer: NL70 INGB 0009 4711 01

 

%d bloggers liken dit: