The Jolly Singers

Een gezellig koor!

Wie zijn wij

In 2015 vierden wij dat wij 30 jaar bestonden!

Het koor is opgericht in oktober 1985 door een aantal ouders van kinderen uit de Kardinaal Alfrink school. Er werd een piano neergezet en een leerkracht speelde gitaar.

Het koor is in de loop der jaren gegroeid, en heeft regelmatig optredens verzorgd in verzorgingshuizen, voor diverse verenigingen en ter ere van speciale gelegenheden, zoals het Bevrijdingsfestival op 5 mei.

The Jolly Singers deden mee aan Wagenings Gras; het Beste van Wageningen en optredens met andere koren, en organiseerden zelf meerdere korentreffens.

Het lustrumjaar 2010 was een feestelijk jaar, met gezellige activiteiten en een optreden voor 600 familieleden, buren en vrienden, samen met het Volkschor uit de Duitse partnergemeente Mörfelden-Walldorf .

In 2005  begon het koor met het organiseren van het succesvolle jaarlijks weerkerende (Kerst-)korenfestival in de openlucht “Kaarslicht in Bevrijdingsstad”.

Hoewel plezier in het zingen bij ons voorop staat, streven wij naar een niveau dat voor de diverse optredens wordt gevraagd.

The Jolly Singers is een ideaal koor om uit te proberen wat je passie is om te zingen. En dan vele jaren te blijven !
Een keer kijken of meezingen? Meld je komst via het contactformulier op deze site. Wij laten dan direct iets horen.
 
Contributie: € 12,00 per maand per 1 maart 2015
Banknummer: NL70 INGB 0009 4711 01

 

%d bloggers liken dit: